Ditt bidrag

For at denne siden skal vi best mulig trenger vi din hjelp.

Du kan bidra med følgende:

TIPS ANDRE OM OSS:

Spre ordet.  Fortell dine venne at vi finnes. Del dine favoritt-innlegg på Facebook eller Twitter. ´Like us´på Facebook.
Jo flere som kjenner til oss jo mer trafikk får vi. Mer trafikk fører til flere som engasjerer seg, som igjen fører til bidrag, innspill og vittigheter fra dere (noe som bringer oss over til neste punkt)…


DEL DINE VITTIGHETER MED OSS:
Vi bruker mye tid på å finne vittige saker og ting på internett (i tillegg til de mangfoldige fredags-mail vi har i egen innboks). Men dere sitter sikkert på en del godbiter selv. Kanskje dere er ivrige mottakere eller avsendere av egne morro-mail? Hvorfor ikke bidra til at Vittig.no også får disse mailene?

Legg til adressen  på din epost-liste, så sorterer vi ut godbiter og legger de ut på vittig.no fortløpende (og nei, vi kommer ikke til å spamme eposten din pga dette).

Om du ikke vil sende oss epost, så kan du sende enkelt-bidrag inn via skjemaet under, så legger vi de ut fortløpende.

Er du tegner? Egenproduserte bidrag:
Dersom du produserer tegninger/serier selv, så ønsker vi gjerne å kunne vise noen av dine beste godbiter her. Bidragene vil bli kreditert deg, og dersom du ønsker ekstra promotering lager vi gjerne en egen «promoside» med info om deg (og gjerne henvisning til egne hjemmesider). Ta i så fall kontakt med oss, så blir vi enige om noe.


BESØK VÅRE ANNONSØRER/SPONSORER:
Om du finner en av våre annonser interessant, så ta gjerne en nærmere titt. Et klikk på en annonse gir vittig.no en liten slant i kassen. Slike slanter motiverer til videre drift.


TIPS TIL FORBEDRINGER:
Du kan også komme med innspill til oss dersom du har gode ideer om hva vi kan gjøre for å bli bedre. Eller best :)

Alle bidrag mottas med et stort TAKK!

 

KONTAKTSKJEMA:

Ditt bidrag, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om forfatteren

Skribenten Vittig.no er dette nettstedets redaktør. Dvs skribent og skribent, skal vi heller kalle det "kopiist"? For her snakker vi vel mest om å låne og kopiere litt herfra og derfra. Men hva gjør vel det...?? Vittig blir det :)