Om oss

Dette er selvsagt kun en liten tullegreie.. Klart du ikke laster ned hele internett, hvordan skulle du fått plass til det inni pc`en din? Kanskje halve internet, men ikke hele.. Aldri i livet... :)

Det er fredag, og klokken nærmer seg vinlotteri-tid.

Noen av de ukentlige fredags-epostene tikker inn i innboksen, og jeg tenker…

«Hva om jeg hadde samlet sammen det beste av vittig-eposter jeg har mottatt de siste 10-15 årene og lagt de ut på nett, slik at alle kunne gledet seg over de«.

Stemmen på min venstre skulder sier «Nei, for mye arbeid«, mens stemmen på høyre skulder sier «JA! Det var en god idé, sett i gang«.

Jeg tror sistnevnte stemme ropte høyest, i hvert fall startet tanken om en nettside med masse vittig og morsomt innhold. Tanke ble til handling, og vittig.no ble en realitet.
Vi som driver vittig.no vil nå gjøre vårt beste for å spekke disse sidene med masse vittig innhold. Mange tusen epost skal vurderes, og kun det beste slipper igjennom.

I tillegg vet vi at du som besøker vittig.no sannsyligvis sitter på en del godbiter selv.

Del de med oss!

Del de med dine likesinnede som også besøker vittig.no. Hjelp oss å bli bra.. nei, BEST !
Les mer om å dele dine godbiter med oss på denne siden.

Rom ble ikke bygget på en dag, …men Rom ble bygget. Og mens du leser dette, så bygges vittig.no. Og før du vet ordet av det, så er vi …. Ja, nå skal vi ikke ta munnen full her. Men ditt bidrag vil hjelpe vittig.no til å (på sikt) bli en av norges vittigste nettsider.

Og når vi er der, så kan du lene deg god tilbake og tenke… «lurer på hvor mange som ikke hadde sett mitt vittige bidrag» – vel viten om at de fleste nå har sett det, TAKKET VÆRE DEG !

Kos dere :)

Om forfatteren

Skribenten Vittig.no er dette nettstedets redaktør. Dvs skribent og skribent, skal vi heller kalle det "kopiist"? For her snakker vi vel mest om å låne og kopiere litt herfra og derfra. Men hva gjør vel det...?? Vittig blir det :)